Old memories

           
Läste en gammal klasskompis blogg igår, längst ner i inlägget så var det en bild o under bilden stod de att dom på kortet var utomlands.. Jag tittade en stund på kortet o kunde inte se vilka de var.. Mitt minne börjar redan att falna tänkte jag skrattandes o tittade lite extra noga.. Då fick jag syn på den, en helt otrolig förvandlig på en människa! Jag skulle alrig ha hälsat på den här personen på stan om jag gick förbi.. O ändå var vi nästintill ihopvuxna under högstadiet... Jag satt mä gapande mun o bara strrade på bilden.. HUR I HELA HELVETE kan någon förändras så oerhört? Det är för mig ett mysterium..

Ikväll kommer Jossan hit o hälsar på en sväng, sen blire Turingen nästa o imorron far vi till Dollar o shoppar massa onödigheter o på söndag får vi sona får våra shoppingvanor genom att städa lite :)


"I hold out for one more drink
Before I think
I'm looking too desperately"
Have a fucking beautiful weekend babes!

-

Workaholic?

image91
Hjälp?


heja heja! har jobbat extra i två dagar, städfirma nästa? Jag o Jossan utgör iaf ett jävulskt bra städteam :D

De snöade nästintill hela gårdagen.. Fick ett mms from a person up north, där bilden visade ett träd o snö o sen en kommentar om att de nog va en havlmeter snö iaf..
Höll fan på att skratta ihjäl mig när Jossan fick den ypperliga idén att sätta ut mi snygge mysse o vantarna i snön o ta ett kort som jag kunde skicka tillbaka.. De finns säkerligen en del konfunderade pensionärer i Åsarna som funderade vad vi höll på mä.."Well, I'm still imagining
A dark lit place
Or your place or my place"

Good God

Good God, have i been dreaming,
Would you stay and drown with me?

I´ll keep your memory vague, so you won´t feel bad about me!.