Jag älskar

Jag älskar Henke. Det är karln jag vill leva resten av mitt liv mä. Mä honom får jag uppleva så mycket skratt. Livet kan inte alltid vara va man önskar, men när jag kommer i en svacka ska jag tänka på alla dom gånger jag ha skrattat i hans sällskap. Det finns ett speciellt minne som kommer att hänga mä resten av mitt liv, det är de minnet jag kommer att lägga mina tankar på när jag tycker att livet känns jobbigt o jag behöver lite extra push. Ett PM, Push Minne ;)

Ny jacka :)

Jag tror jag nämnde förut att jag hade skickat efter en jacka som jag hoppades inte skulle vara för liten.
Fick hem den i förrgår, tror jag. Den va tokfin o jag är nöjd, tummen upp för de!
Skulle vilja ha en massa kläder i just extrem märket. Ett par nya täckisar vore inte helt fel ;) Ska hålla utkik om dom har några bra erbjudanden när shopen ska öppna på internet. Annars får man hålla utkik på skalet o klövsjö om dom säljer ut där ;)

Skadeglädje

Det är halvkul att jobba när de ringer in kunder o vill veta när nattbussarna går inatt. Då får man säga att denna dag räknas som en röd dag, alltså går de inge nattbussar. Tji fick ni som ska ut o ha kul medans en annan får lägga sig i tid för att kunna jobba imöra ;)
Även att Camilla ringde o var lite uppihejsan förut idag. Hon hade glömt sitt alkohol i Mora o skulle svänga in i Ånge o gå på bolaget när hon kom hit idag. Tji fick hon, denna dag räknas även som söndag på bolaget,
alltså var de stängt :p


Hej svej