Tredje gången gillt?

Första fiddyn, en snakepit, jag skulle köpa blev såld till en annan, där blev jag ganska snopen då de lät som på säljaren att allt va klappat o klart mä våran affär. Men, den va sjukt billig så jag förstår om någon annan hann före.
Den andra fiddyn, en exxo, ringde karln på o lyckades pruta ner till 45oo:-. Jag bad att få fundera ett tag o igår skulle Henke ringa o säga att vi ville ha den, då hade de varit en annan människa där under dagen och köpt den.
Nu har jag skickat mail på en pitpro o som de verkar ska jag få köpa den för 45oo:-, men då blir de en roadtrip neröver. Fast den här har jag varit sugen på sen första början, så jag hoppas att de blir en bra deal :)

Så nu håller jag tummen för att de är tredje gången gillt som gäller ;)

Yesterday

Igår tog jag och min fina sambo sparken ner till grannarna Larsa o Britt-Inger. Där blev vi bjudna på middag. Nu kommer jag inte riktigt ihåg hur den namngavs, men de va fläskfilé mä svamp i en jättegod sås, klyftpotatis och sallad. Jistanes va gott de var! Vi fick även efterrätt bestående av kladdkaka, glass, grädde o hallon. Jag trodde jag var i himmeln, men som tur var så va vi ju bortbjudna så jag tordes inte ta nå fler omgångar av efterrätten. Då skulle jag ha ätit mig riktigt fejt ;)

Efter middagen så satt vi o surra om en massa o senare på kvällen drog vi oss in i vardagsrummet och spelade wii. Herregud va roligt de är. Det är både roligt o spela o roligt att titta på när andra spelar o göra shyssta moves ;p

Strax innan klockan o1.oo var vi hemma. Där möttes vi av en glad hunn och en kattunge som var utvilad och redo för bus ;)