En sån dag

Igår följde mamma med mig till Sundsvall.
Ida fick en heldag hos Vanja på Näset ❤️

Oj oj så jag skrattade med mamma. Hon är bra tokig o rolig hon ❤️
Det började med att jag skulle ner till optikern. O helst ville jag på specsavers, men när jag bokade tiden så fanns de inget ledigt där. Mamma hade strax innan varit o fixat glasögon o hon var helnöjd med personalen o servicen, så hon talade så varmt om synsam. Jag tänkte att okej, jag ger synsam en chans, o dom hade tid de här datumet så de blev ju lyckat :)
Jag skickade sms till mamma att tiden var bokad hos synsam 30/8. Hon svarade med glädje.
Så, igår kom vi innanför dörrarna på
Birsta city o så frågar jag vars synsam ligger. Synsam säger mamma frågande. Det är ju synoptik vi ska på. Nej, sa jag, det är synsam jag har bokat tid på. Nej, säger mamma, synoptik. Efter att ingen av oss visste någonting så fick jag gå in på sms o bekräfta att de va synsam jag hade tid hos.
Lite missnöjda miner från mig o mamma försökte fixa o gå dit o kolla om dom hade någon ledig tid. De hade dom inte o de slutade med att vi gick till synsam. 
Tjejen som gjorde min synundersökning var väldigt trevlig o de kändes väldigt professionellt. Men just ja! Jag skulle göra nån tryckmätning o få en liten luftpuff i ögat. Herregud! Jag blev så jäkla rädd, haha. De va ju som en storm rakt in i ögat, o de va tre stycken "puffar" i varje öga. O jag blev lika rädd varje gång, haha. Så var förberedda om ni ska få en "liten luftpuff" i ögat.

Sen va vi runt på Birsta o kikade runt o handlade. Mamma handlade ett sött litet sett från Lindex till lillebror med får, o jisses vad mycket fina barnkläder dom har på Lindex nu ❤️
Jag köpte en bebisfilt som jag tänkte vi skulle sova med o som kommer lukta oss tills lillebror kommer ❤️

Vi spankulerade på o gick på Ikea, åt lunch, o sen gjorde vi en massa mer affärer runtom Birsta.  Jag tror vi blev klara vid 18.30 o bestämde oss för att ta en hamburgare på Stödegrillen när vi körde hemöver.
Tyvärr var grillen stängd pga sjukdom, så vi fortsatte hemöver, jag lämnade av mamma o sen styrde jag kosan till Näset där Micke var kvar o Ida var nybadad ❤️ Jag fick mig mat o efterrätt (supergod cheesecake med lemoncurd och hallon) o maten var såklart också jättegod. Sen var klockan mycket så vi begav oss hemåt så Ida fick välling o fick gå o lägga sig :) Hon lyckades dock hitta en förpackning med babblarna (som Momma också köpte igår❤️) så de blev inte så mycket drucket av vällingen, haha.
Åh, mamma köpte en liten fåtölj till Ida också! Micke monterade ihop den igårkväll så de ska bli så kul o se vad hon säger när hon kommer ner o får se den idag ❤️

(null)
Idas koja längst till vänster o sen har vi den söta lilla fåtöljen breddalamä. O så fick hon även ett pandagosedjur och ett babblarnagosedjur ❤️


En superkul dag med en massa skratt! Tack mamma för att du följde med o gjorde Sundsvallstrippen så rolig ❤️