Klippning & sprättning, check!

Jag hoppas att inspirationen, viljan och glädjen finns kvar imorgon också så jag kan fortsätta med mina små projekt. Hittade en så inspirerande o fin blogg på förmiddagen, så skulle jag vara viljelös imöra så får jag plicka in mig på den där bloggen igen ;)

Prommis mä hunn o sen brumma iväg o jobbe!

Svejsan

Hårvård


Shoppat från KICKS.

Toni&Guy - Serum Drops; Hjälper till att förebygga frissighet och flygigt hår och ger en finish med hög glans.

Toni&Guy - Dry Shampoo;
Proffsens mest välbevarande knep för att tillföra stadga, volym och struktur – används av sessionsstylister. Absorberar smuts och naturliga oljor för fräschhet även dagen efter eller för en snabb omstyling. Avancerad formula som inte lämnar några ljusa rester.


Kuddborste av Bambu, Svinborst;
Oval kuddborste av bambu med 100 % svinborst. Ger ditt hår en naturlig glans och en skön massage av hårbotten. Bambu är en av världens mest snabbväxande planta och är ett bra miljöval. Bambu är dessutom hållbart, funktionellt och dekorativt.

Aussie - 3 Minute Miracle Colour; Colour Mate är en riktig livräddare för färgat hår.Colour Mate håller kvar färgen och glansen i ditt färgade hår längre.

Toni&Guy - Sea Salt Texturizing Spray; Ger struktur och styrka med lätt stadga. Passar för alla hårtyper och är perfekt för en avslappnad strandkänsla. Spraya jämnt från rot till topp på handdukstorkat eller torrt hår och arbeta igenom för rufsiga vågor som rör sig naturligt.