Oh maaaan

Det här mä o jobba förmiddagar är ta mig fan inte min grej. Inte på vintern när de mörkt. På sommaren är de ljust o då är de helt okej, då jobbar jag nog hellre förmiddagar. Ja, så vill jag ha de, eftermiddagar på vintern o förmiddagar på sommaren, det är min grej ;)

Imöra är de nyårafton o den kommer att spenderas här hemma, mä mat, dryck o vänner. Det kommer att bli gött ;)


Nae, nu ska jag nog kika på lite Top Gear, fin fint tidsfördriv.

Love o mä första jaktveckan 2o1o
Svej hej!

Skottning mä valpen

Japp, igår va jag, Henke, Mokard o Robert ut mä valpen för att skotta. Det första "uppdraget" blev hos Jan Olof. Men jävlar va kul de va o åka mä! Superbt! :D
Det hände dock en liten sak. Det råkade ta tvärstopp, o sen small vajern av. Så efter enna incident blev de till att improvisiv-laga. Jag o Aike satt kvar i valpen medans grabbarna agerade inne i smedjan :)

Kan lova att jag somnade ovaggad igår, säkert 21.30 :p

Busy

Jag har varit som min kamera blir ibland, nämligen busy ;)
För de första så har jag jobbat i juldagarna, o den tid jag har varit ledig har jag varit ute o flöjt. Inte flöjt som i musikinstrumentet, utan flöjt som i att jag inte har varit still. Ni vet. Och vet ni inte kan jag komma mä ett till ord som ni förmodligen inte vet va det betyder, stut. SÅ, nu kan ni googla eller göra va fan ni vill mä den informationen.

Idag har jag varit ledig. Har därför vigt min dag till att skotta gården, som jag för övrigt tycker är roligt (ja, någonting är fel mä mig) varit ute på en skogstrip mä Aike. Jag gick vilse och fick följa mina egna spår hemåt igen, hittade tillslut rätt väg o var hemma 1 ½ timme senare. Jag har nu träningsvärk i magen så in i helvete. Bra skit att gå i djupsnö i skogen ;)
Väl hemma så gick jag ner i vedbon o hämtade in två ikea kassar mä ved. Sen ica o storhandla. Hem o gjorde mat o nu sitter jag o jäser. Överväger starkt att gå till macken mä Aike.

Jaaa, just ja, fick ju ett paket från utlandet idag. Jag måste se hur jag ska gå tillväga mä dessa grejer o börja använda de :) Är så IVRIG! :D Försökskanin? Yes, sir!

Rrrrobert på juldagen i snyggatse mössan o posen :D