Stolt jämtlänning

Jag har kommit fram till att igår var en lyckad kväll. Denna dag är inte lika lyckad.

Herregud va stollig jag va, skulle promt göra en sån där brandmans manöver vid en lyktstolpe o grabba tag i den mä händerna o svinga mig runt mä benen. Jag är från jämtland ja.
Sen spillde jag öl på Gandreas, eller ja, han hade hål i hakan, så han fick hela tröjan full i öl, fast jag sa att jag hade "svettats" öl på honom o bad någon stackare o ta kort. Jag är från jämtland ja.
Sen ville Elin på efterfest, de slutade mä att vi gick upp till oss, stoppade snö innanför kläderna på Mokard o Henke o sen skulle jag göra grogg. Dålig idé.
Hittade en skvätt koskinkorva, två olika sorter koncentrerad saft o sen toppade jag den redan så eminenta drinken mä mjölk. Dålig idé igen. Efter en stund så skar sig drinken. Det bildades klumpar. Kräkreflex, ja. Jag är från jämtland ja ;)

Tired

Nu blire sängen. Varit ut på mittis ikväll, druckit tequila (som jag inte kommer ihåg smaka så äckligt!) jägermeister o lite annat blandat.
Därefter hade jag o Elin snölloskrig mä ett par ungdomskillar som inte alls fatta vinken :P
Sen blev de lite allmänt prat o nu blir tandborstning o sen sängen. Herreminje va jag längtar efterarbetspasset 11-19 imöra. Not.

Natte patte

Snö

Det snöar idag igen, o lycklig är jag :) Undrar just hur de gick för Lotta att ta sig hem igår. Fick aldrig nå sms om att hon hade tagot sig hem. O henens vindrutetorkare funkade inte alls. Så jag hoppas att de gick bra.

Vaknade 07:19 imorse. Jag hade ställt klockan på 08:30 men beslutade mig för att kliva upp, Henke vakna också :p
Va ute mä Aike nästan en timme, släppte han i skogen så han fick busa av sig i snön. Han är lika entusiastisk som jag i de vita som kommer som en skänk från ovan :D