Moosehaunting


Har lagt in ansökan om att vara ledig måndag o tisdag nästa vecka. Isf blire älgjakt i Sörbygda mä Tove måndag-onsdag. Vore mysigt. Speciellt skoj vore de o följa mä o gå mä Assi. Har aldrig fått varit mä o gått mä hunn, så de vore ju en spännande upplevelse ;)Snart slut på lunchen så de är väl bäst att traska tillbaka till jobbet.

-

Det är en konst

Att sätta sig bak i en Supra är inte de lättaste. Det är en konst. Även att jag lyckades ta av mig skorna o sätta mig baki bilen i samma rörelse. Gandreas blev mycket imponerad, tyckte dock att vi kunde slipa på tiden lite grann :p
Att sen sitta i bilen från ca 21-03, självklart mä lite spatserande nere på bilträffen, de är en hejdundrande grej de också. Högerbenet har en tendens att somna. Fast de gjorde jag också på hemvägen. Sov från Matfors till Borgsjö ;)

Vi var alltså på bilträff i Birsta igår. Mycket bilar var de. Jävligt mycket bilar var de! Jag stod i valet o kvalet igår när vi skulle åka. Om jag skulle ta bilen min o åka själv eller om jag skulle squeeza in mig i baksätet på Supran mä Henke o Gandreas i framsätet. Jag valde de sista. Mest för att jag inte ville visa upp bilen mä bucklan på bakskärmen, o på hemvägen skulle de ha varit jobbigt att köra hem all alone.
När vi kom ner så såg jag att Skylinen som jag kika på från Uppsala var där, o han jag träffa sist när vi va nere i hamnen hade sin vita där också. Då ångrade jag mig att jag inte hade tagit ner min :(

Måste åka ner till Ljunga o höra va dom tar för o fixa bucklan o lacka. Försäkringsbolaget tyckte att vi skulle åka till en märkesverkstad. Varför åka till en märkesverkstad när de är en plåtskada? Låter skumt.

-

Kenny ska ta o fixa fälgar åt mig också. Hoppas han står vid sitt ord så han lyckas få lös dom åt mig, isf blir de sånna här fälgisar på Skylinen nästa säsong ;)

Även att denna blåa kant har färgen "hårt blå" ;p

.

Onödiga drömmar


Att sova är najs. Att sova är avslappnande. Att drömma brukar också vara najs.
Något som inte är najs är att man inte kan styra över sina drömmar. Undermedvetna skitsaker som jag inte vill ha en bild av, ännu mindre uppleva, har precis spelats upp i mitt huvud.
Vaknar av att min andning är extrem. Jag vrider o vänder mig. Jag är både förbannad o ledsen. Öppnar ögonen o ser fortfarande de jävliga bildspelet framför mig. Förstår att jag inte kan somna om. De är bara att kliva upp. Jag intalar hela tiden mig själv att en dröm är en dröm. Den har inget mä verkligheten att göra. Förutom att den spelar upp ett scenario som jag förmodligen inte skulle palla om de hände i riktiga livet.
Det är en egens handlingar som får konsekvenser, varför inte försöka leva livet fullt ut? Går de åt helvete så går de åt helvete. De bästa man kan göra under tiden är att få ut de mesta av livet.
Stanna upp. Tänk hur de var att vara tonåring. Hur mycket av de man önskade då har man nu? Jag har nästan allt. De kommer alltid att vara mitt svar. För hur fan skulle de bli om man blev nöjd? Omöjligt!.