Thailand; onsdag, regn o shopping

Började dagen med att gå till poolen :)
Vid poolen var det lite folk...
...förmodligen hade folket koll på att de skulle regna, för regna det gjorde de! :D Först badade vi medans de regnande, o de regnande så mycket så de kändes som att man var i ett stort glas med kolsyra, det bara poppade o fräste o levde rackare, haha. Vi passade på att beställa mat till poolen o åt lunch. Efter att vi suttit i ungefär en timme lugnade de ner sig, så medans de duggregnade (i Thailands mått mätt) så traskade vi tillbaka på gatan o bort till vårat guesthouse. Det rann som floder efter gatorna o när vi kom in på vår gata, då var det nog 15 cm regn/smutsvatten där. Helt galet :p
Ständiga sällskapet vid poolen när de vankas mat :)
När vi kom tillbaka till hotellet passade jag på o ta ett kort. Ha då i åtanke att när vi kom hem så duggade de bara, man kan ju undra hur de såg ut när de forsade på ordentligt från himlen :D Vi gick upp, tvättade oss, bytte kläder o gick ut igen, då var allt vatten borta. Det är så konstigt att trots att det blir kaos här, så ordnar de ändå upp sig tillslut :)
Pga vädret så drog vi till Patong o shoppade lite vid köpcentrat. Ute på ett torg hittade vi den här roliga grejen. Carro passade på o stoppa in huvve o ville att jag skulle hälsa att hon tror att hon har gått ner ett par kilon hittills på semestern :)
Väl hemma i Karon så gick vi till Teo Chefs för att äta middag :)
Jag o Anna :)
Det var Anna, jag o Micke som åt middag ilag (Carro, Björn o Lina gick o kvällsbadade vid pooeln o J-O låg inne på hotellet o kurerade sin förkylning) Anna kom med idéen att vi skulle beställa en varsin "starter" o att vi kunde dela med varandra, bra idé :)
Till middag vörtte de pasta för allihopa :) Jag valde en pasta med kallrökt lax, o herregud vad god den var!
Efter middagen gick vi till dom två systrarna o drack lite iskaffe o ischoklad :)
Medans vi sörplade på våra isgrejer så höll en tjej som jobbade på apoteket mittemot på o busa, gosa o mata en katt. Det såg verkligen ut som att dom njöt av varandras sällskap, så fint o gulligt o se :) sen hade hon katten i knät o den bara flöt ut, slappnade av, o hängde med :D
Tog oss lite dricka på walkabout :)

Kommentera här: